- Autor: Hanka.Hrudka
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| steril.hrášek | 265 |
| Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 200 |
| Rýže natural (v suchém stavu) | 500 |
| Mrkev | 116 |
| Cibule | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 315 |
Energetická hodnota celkem: 11637 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 407,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2327 kJ
Bílkoviny (g): 26.2, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 81.4, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






