- Autor: maca.m
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 958 |
| Celer bulva | 217 |
| Mrkev | 300 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 482 |
| Cibule | 273 |
| Smetana na vaření 10% | 100 |
| Vejce celá průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 8628 kJ
Bílkoviny (g): 169,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 255,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1726 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 7.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







