- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 300 |
| Červená řepa | 300 |
| Mrkev | 300 |
| Petržel - kořen | 300 |
| Celer bulva | 200 |
| Cibule | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
| Hovězí maso přední průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 6188 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1031 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 22.2, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






