- Autor: pavlinka.s
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 20 |
Kečup | 30 |
Rajský protlak | 40 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 120 |
Cibule | 50 |
Hovězí mleté průměr | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Energetická hodnota celkem: 5831 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 729 kJ
Bílkoviny (g): 11.9, Tuky (g): 11.6, Sacharidy (g): 5.1, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.