- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 100 |
Česnek | 6 |
Cibule | 50 |
Pilos jogurt bílý 3,7% | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 659 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 330 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Řepu povařit, nechat vychladnout a společně s ostatními ingrediencemi umixovat, ochutit citronovou šťávou, solí a pepřem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.