- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Treska | 100 | 
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 37 | 
| Rajčata | 50 | 
| Okurka salátová | 50 | 
| Paprika červená | 50 | 
| Paprika žlutá | 50 | 
| Olej olivový | 5 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1261 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 38,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Osolenou tresku opečeme na lžíci oleje po obou stranách, zasypeme bylinkami ( řeřicha, libeček, pažitka, petrželka - dle chuti) a přiklopíme pokličkou. Rýži uvaříme v poměru 1:2 s vodou. Zeleninu pokrájíme na kousky a zakapeme citr.šťávou, osolíme, opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









