- Autor: hhancik
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Kuskus (v suchém stavu) | 100 |
| Rozinky | 16 |
| Lískové ořechy | 16 |
Energetická hodnota celkem: 5123 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1281 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 17.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







