- Autor: pavlinka.s
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika červená | 120 |
rajčatová passata globus | 300 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Cibule | 100 |
Hovězí mleté průměr | 360 |
Energetická hodnota celkem: 5488 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 915 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.