TOPlist


Dýňová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Paple
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně150
Brambory (syrové)50
Cibulka jarní10
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)100
Hrušky50
Smetana ke šlehání 33%30
Smetana zakysaná 15%15

Energetická hodnota celkem: 1059 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 8 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sul, pepř, bobkový list, muškátový oříšek

Postup přípravy

na rozpálený olivový olej dáme osmahnout jarní cibulku a nakrájenou bramboru. Přidáme na kostky nakrájenou máslovou dýni a zalijeme vývarem a necháme vařit do změknutí, kdy přidáme na kostičky nakrájenou hrušku. Rozmixujeme a podáváme se zakysanou smetanou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma