TOPlist


Boloňské špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: Akeity
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže80
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)50
Gran Moravia5
Olej olivový3
Bujón Natur (hotový výrobek)20
Rajčata konzervovaná100
Mrkev30
Celer bulva30
Česnek10
Cibule20

Energetická hodnota celkem: 1529 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Mrkev a celer oloupeme a na hrubo nastrouháme. Potom na pánev dáme olej, cibuli, zeleninu, maso a restujeme, poté zalijeme konzervovanými rajčaty, bujonem s vodou a necháme vydusit. podáváme s těstovinami a posypané sýrem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 01. 2018 15:12

jesus

může to být dobré, ale bez bujonu, nebo tam dát opravdový vývar

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma