- Autor: Martina M.
 - Doba přípravy (min.): 45
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Pilos jogurt bílý 3,7% | 50 | 
| Ovesné vločky jemné | 50 | 
| Med | 5 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 12 | 
| Jablka | 50 | 
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1055 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 8, 
                                                        Tuky (g): 5, 
                                                        Sacharidy (g): 42,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 20,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 528 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky, med, jogurt a vodu smícháme, vzniklé těstíčko rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme koláčky. Na každý koláček položíme čtvrtku menšího jablíčka, které posypeme skořicí a pečeme asi 25-30 minut na 180°C v předehřáté troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






