- Autor: Betty13
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 30 |
| Kedlubna | 30 |
| Mrkev | 200 |
| Celer bulva | 80 |
| Petržel - kořen | 60 |
| Máslo čerstvé | 10 |
| Krupička dětská | 25 |
| Vejce celá průměr | 100 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Energetická hodnota celkem: 2040 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 340 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na másle osmahneme cibulku a azeleninu, zaprášíme krupicí a zalijeme vodou či vývarem, přidáme rozmíchané vajíčko
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






