- Autor: hrdlika1
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 700 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Olej olivový | 10 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Smetana na vaření 12% | 250 |
Bujón Knorr průměr (hotový výrobek) | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 3370 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 21
Energetická hodnota na 1 porci: 562 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.