- Autor: chlupajs
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hrách (v suchém stavu) | 300 |
| Kroupy ječné | 300 |
| Moravské uzené | 480 |
| Cibule | 82 |
| Česnek | 41 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 12660 kJ
Bílkoviny (g): 185,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 426,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 2110 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 71, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






