Bublanina
- Uživatelský recept
- Autor: Koboja
- Porce: 24.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Vejce celá průměr | 220 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Máslo čerstvé | 50 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Jablka | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 12297 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 517
SAFA (g): 37
Cukry (g): 259
Vláknina (g): 44
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 512 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 21.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
sůl, kypřící prášek
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se