TOPlist
Sledujte nás:

Řezy ze svíčkové přírodní

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý

Energetická hodnota celkem: 1484 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 9 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 3

Postup přípravy

Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno 2 plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené řezy vyjmeme a ve výpeku rozpustíme máslo. Výpekem s máslem přelijeme opečené řezy a ihned expedujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři