TOPlist


Řezy ze svíčkové přírodní

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2.5
Máslo10
Olej běžný (průměr)10
Hovězí svíčková (syrová)140

Energetická hodnota celkem: 1484 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 9 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, pepř mletý

Postup přípravy

Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno 2 plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené řezy vyjmeme a ve výpeku rozpustíme máslo. Výpekem s máslem přelijeme opečené řezy a ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma