TOPlist


Karbanátek smažený

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2.5
Mléko polotučné průměr10
Mouka pšeničná hladká15
Strouhanka25
Vejce celá průměr12
Česnek1
Cibule4
Olej běžný (průměr)15
Hovězí maso přední průměr (syrové)40
Vepřová krkovice (syrová)50

Energetická hodnota celkem: 2043 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 8 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, majoránka

Postup přípravy

Opláchnuté, jemně umleté maso s cibulí mírně osolíme, přidáme třený česnek, pepř, pečlivě drcenou majoránku, rozmíchané vejce, strouhanku a prosátou mouku a dobře promícháme. Z hotové směsi tvarujeme karbanátky, obalíme je postupně v prosáté mouce, ve směsi vajec rozmíchaných s mlékem, v prosáté strouhané housce a usmažíme zvolna do nazlátlé barvy.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma