TOPlist
Sledujte nás:

Karbanátek smažený

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, majoránka

Energetická hodnota celkem: 2043 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Opláchnuté, jemně umleté maso s cibulí mírně osolíme, přidáme třený česnek, pepř, pečlivě drcenou majoránku, rozmíchané vejce, strouhanku a prosátou mouku a dobře promícháme. Z hotové směsi tvarujeme karbanátky, obalíme je postupně v prosáté mouce, ve směsi vajec rozmíchaných s mlékem, v prosáté strouhané housce a usmažíme zvolna do nazlátlé barvy.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři