TOPlist


Čevapčiči

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2.5
Cibule25
Hořčice plnotučná 20
Hovězí maso přední průměr (syrové)60
Vepřová krkovice (syrová)60
Olej běžný (průměr)8

Energetická hodnota celkem: 1489 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 9 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, paprika mletá, pepř mletý

Postup přípravy

Maso opláchneme, jemně je umeleme společně s poloviční dávkou cibule, mírně osolíme, přidáme mletou papriku a pepř, směs pečlivě promícháme a rozdělíme na dílky. Z jednotlivých dílků tvarujeme válečky stejné velikosti a v horkém tuku je opečeme dozlatova. Při podávání přeléváme čevapčiči zbylým tukem, obkládáme hořčicí a zbylou dávkou jemně nakrájené cibule.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma