TOPlist
Sledujte nás:

Čevapčiči

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, paprika mletá, pepř mletý

Energetická hodnota celkem: 1489 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Maso opláchneme, jemně je umeleme společně s poloviční dávkou cibule, mírně osolíme, přidáme mletou papriku a pepř, směs pečlivě promícháme a rozdělíme na dílky. Z jednotlivých dílků tvarujeme válečky stejné velikosti a v horkém tuku je opečeme dozlatova. Při podávání přeléváme čevapčiči zbylým tukem, obkládáme hořčicí a zbylou dávkou jemně nakrájené cibule.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři