- Autor: tnesvadbova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrách (v suchém stavu) | 250 |
Špek | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 13 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 4358 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 152,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1090 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.