TOPlist
Sledujte nás:

D - Maso - srnčí kostky na fazolkách (jugoslávký guláš) 1 porce 2 vrchovaté naběračky cca 330g

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bobkový list, mletá paprika, pepř mletý

Energetická hodnota celkem: 9163 kJ

Bílkoviny (g): 194, Tuky (g): 93, Sacharidy (g): 151, SAFA (g): 46, Cukry (g): 83, Vláknina (g): 38, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1309 kJ

Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 11.9, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři