- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 225 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Vepřová pečeně libová | 850 |
| Paprika červená | 142 |
| Paprika žlutá | 177 |
| Paprika bílá | 91 |
| Rajčata konzervovaná | 240 |
| Cuketa | 113 |
| Solamyl bramborový škrob | 19 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6728 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






