- Autor: IvaMi
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 750 | 
| Špek | 22 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 17 | 
| Rama Cremefine na vaření | 250 | 
| Mrkev | 500 | 
| Celer bulva | 350 | 
| Cibule | 250 | 
| Ocet | 100 | 
| Sůl | 60 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový lict, ocet a cukr
Energetická hodnota celkem: 11315 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 169, 
                                                        Tuky (g): 112, 
                                                        Sacharidy (g): 241,
                                                        SAFA (g): 35,
                                                        Cukry (g): 195,
                                                        Vláknina (g): 27,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2263 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 22.4, Sacharidy (g): 48.2, SAFA (g): 7, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso prošpikujeme, osolíme , opepříme a na oleji orestujeme ze všech stran. Vložíme do pekáčku a přidáme kořenovou zeleninu (sterilovaná - mrkev, celer, cibule). Podlijeme a přikryté pečeme 1-1,5 hodiny, potom odkryjeme a pečeme půl hodiny, přidáme rostlinou smetanu RAMA cremifine a ještě pečeme (průběžně podléváme).
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









