TOPlist


Kapr smažený

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2
Strouhanka25
Mléko polotučné průměr10
Vejce celá průměr8
Mouka pšeničná hladká10
Kapr (syrový)150
Olej běžný (průměr)15

Energetická hodnota celkem: 1943 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 5 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme a nasekáme na porce. Rybu osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v prosáté strouhance. Obalenou porci ryby ihned zvolna smažíme v horkém tuku do světlé nazlátlé barvy a ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 05. 2013 11:45

Knizova.M

mňam

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma