- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Sůl | 1.8 |
| Mouka pšeničná hladká | 3 |
| Máslo čerstvé nesolené | 10 |
| Olej běžný (průměr) | 8 |
| Treska (syrová) | 150 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1161 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a poprášíme z jedné strany moukou. Pomoučenou stranou opečeme filé na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a dopečeme za občasného přelití výpekem s máslem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






