TOPlist


Rybí filé smažené

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2
Olej běžný (průměr)15
Treska (syrová)150
Mouka pšeničná hladká10
Vejce celá průměr8
Mléko polotučné průměr10
Strouhanka25

Energetická hodnota celkem: 1658 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v prosáté strouhance. Obalené porce zvolna smažíme v horkém tuku do světlé, nazlátlé barvy a ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma