TOPlist
Sledujte nás:

Rybí filé smažené

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1658 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v prosáté strouhance. Obalené porce zvolna smažíme v horkém tuku do světlé, nazlátlé barvy a ihned expedujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři