- Autor: Renata1627
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 630 |
| Celer bulva | 100 |
| Brokolice | 320 |
| Pór | 180 |
| Brambory rané | 750 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7954 kJ
Bílkoviny (g): 177,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 169,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 795 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 16.9, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






