TOPlist


Vaječná omeleta se žampiony

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.8
Vejce celá průměr110
Cibule25
Máslo15
Žampiony50

Energetická hodnota celkem: 1214 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 10 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Očištěné, opláchnuté žampiony nakrájíme na plátky. Na části rozpuštěného másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, mírně osolíme a podusíme. Do pánvičky s rozpuštěným máslem vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce a necháme je zapéci. Do středu omelety vložíme dávku podušených žampionů, omeletu zabalíme, krátce zapečeme v troubě a ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 05. 2012 13:49

Belnea

Belnea
dobrá rychlá večeře, určitě zkusím

04. 05. 2012 13:49

Belnea

Belnea
dobrá rychlá večeře, určitě zkusím

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma