- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jablka | 90 |
| Hrušky | 70 |
| Vločky ovesné | 60 |
| Kešu | 20 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 1782 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 89 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







