- Autor: KaterinaLopatova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 1000 |
Máslo čerstvé | 120 |
Žloutek | 140 |
Čedar 50% | 200 |
Cibule | 120 |
Mrkev | 120 |
Hovězí maso zadní průměr | 900 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 170 |
Rajčata sušená v oleji | 400 |
Omáčka rajčatová průměr | 10 |
Pivo tmavé 11° | 330 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 28886 kJ
Bílkoviny (g): 306,
Tuky (g): 488,
Sacharidy (g): 306,
SAFA (g): 171,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 4814 kJ
Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 81.3, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 28.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 2.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.