TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená zelenina s tofu a sojovým masem

Zpět
  • Autor: kentuska
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2223 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 2, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 556 kJ

Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na menší kousky a dáme do zapékací mísy. Pečeme v troubě na cca 180°C přibližně 45 minut, pod pokličkou. Mezitím si uvaříme sojové maso a na kousky nakrájíme uzené tofu. 3-5 minut před dopečením sundáme pokličku a do zeleniny zamícháme sojové maso a tofu. Dopečeme a podáváme samotné nebo s pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři