- Autor: Flora
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Řeřicha zahradní | 100 | 
| Krupice pšeničná | 50 | 
| Flora Gold | 30 | 
| Víno bílé suché | 100 | 
| Treska | 600 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3830 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 113, 
                                                        Tuky (g): 29, 
                                                        Sacharidy (g): 50,
                                                        SAFA (g): 8,
                                                        Cukry (g): 2,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Filé z tresky osušíme v papírovém ubrousku, osolíme, opepříme a lehce obalíme z obou stran v mouce. Na pánvi rozehřejeme Floru a krátce a zprudka rybu opečeme z obou stran, aby uvnitř zůstala šťavnatá. Zalijeme vínem a částečně necháme odpařit tekutinu. Nakonec posypeme řeřichou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









