TOPlist


Kapr se šalvějí

  • Uživatelský recept
  • Autor: Verulik
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr100
Rama Multivita20
Víno bílé suché20
Mandle10

Energetická hodnota celkem: 1124 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, šalvěj, víno

Postup přípravy

Kapra opatrně nakrájíme - nejlepší je, když se nám podaří udělat podkovy. Osolíme, pokapeme citronem a posypeme sekanou šalvějí. Množství se nebojíme , dáme jí co nejvíc. Necháme odležet a potom opečeme na kvalitní pánvi s minimem oleje nebo v tomto případě másla, lehce zalijeme bílým vínem a posypeme mandlemi nakrájenými na plátky. Ještě chvíli podusíme. Dobrota. :)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

08. 10. 2017 15:54

martashi

Podobně dělám kapra na rozmarýnu, taky je to moc dobré. Začínají výlovy budou hody :o))

07. 10. 2017 16:26

Veve12

Kapr je moc dobrý, jen bychom ho měli doma jíst častěji. Máme tak 4 x za rok.

06. 10. 2017 10:57

Yogii

To by mohlo být dobré, já dělám někdy kuře na šalvěji a je to chutné. Jen bych raději použila ten olej.

06. 10. 2017 08:24

MaHelen

kapr je dobrá ryba i když trochu opomíjená

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma