- Autor: Mirrka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře s kůží průměr | 125 |
Smetana zakysaná Madeta 8% | 180 |
Cibule | 59 |
Zelenina pod svíčkovou Dione | 350 |
Ocet | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
sůl., nové koření, bobkový list, pepř celý
Energetická hodnota celkem: 2749 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 687 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.