TOPlist


Bramborový guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: danihelka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)1200
Cibule130
Kečup20
Sůl5

Energetická hodnota celkem: 4293 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 234 SAFA (g): 0 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 716 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 0 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, drcený kmín, pepř

Postup přípravy

Brambory 1200g, cibule 130g, mouka hl. 15 g, kečup 20g. Oloupané brambory a nadrobno rozkrájenou cibuli zalijeme vodou tak akorát, osolíme okmínujeme, opepříme a dáme vařit až se vše rozvaří. Ochutíme kečupem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma