- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 1200 |
Cibule | 130 |
Kečup | 20 |
Sůl | 5 |
Dochucovadla:
sůl, drcený kmín, pepř
Energetická hodnota celkem: 4293 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 234,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 716 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Brambory 1200g, cibule 130g, mouka hl. 15 g, kečup 20g. Oloupané brambory a nadrobno rozkrájenou cibuli zalijeme vodou tak akorát, osolíme okmínujeme, opepříme a dáme vařit až se vše rozvaří. Ochutíme kečupem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.