- Autor: martashi
 - Doba přípravy (min.): 35
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kapr | 800 | 
| Paprika červená | 100 | 
| Paprika zelená | 100 | 
| Paprika žlutá | 100 | 
| Rajčata | 300 | 
| Cibule | 150 | 
| Česnek | 50 | 
| Máslo čerstvé | 4 | 
| Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr | 200 | 
Dochucovadla:
sůl, česnek, špetka provensálských bylinek
Energetická hodnota celkem: 7209 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 211, 
                                                        Tuky (g): 69, 
                                                        Sacharidy (g): 59,
                                                        SAFA (g): 28,
                                                        Cukry (g): 38,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1802 kJ
Bílkoviny (g): 52.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 7, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Kapří filety potřeme solí s česnekem položíme do pekáčku na nakrájená rajčata, papriky a cibuli , která jsme lehce osolili. Vložíme do trouby (lze dělat i v remosce) vyhřáté na 200stupňů. Po patnácti minutách zasypeme strouhaným sýrem a necháme dopéct do růžova. Můžeme přidat vločku másla pro chuť.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






