- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Petržel - nať | 5 |
| Mrkev | 80 |
| Květák | 100 |
| Brokolice | 150 |
| Brambory zimní | 100 |
| Česnek | 5 |
| Vepřové libové průměr | 80 |
Energetická hodnota celkem: 1627 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omyté a osušené maso osolíme, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájený česnek, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Zeleninu omyjeme, brokolici a květák rozdělíme na růžičky, karotku nakrájíme ozdobným nožem na kolečka a vše povaříme v mírně osolené vodě nebo připravíme v páře. Podáváme s vařenými bramborami, ozdobíme sekanou petrželkou, zalijeme vypečenou šťávou z masa.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






