- Autor: Evlyn
- Uživatelský recept
- Porce: 40.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Dýně | 200 |
| Podmáslí kysané 1 % tuku | 360 |
| Mouka pšeničná bílá | 250 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 75 |
Energetická hodnota celkem: 7029 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 274,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 95,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 176 kJ
Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 6.9, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






