- Autor: effe2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Paprika červená | 34 |
| Paprika žlutá | 19 |
| Paprika zelená | 28 |
| Celer bulva | 28 |
| Zelí čínské | 61 |
| Pór | 21 |
| Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr | 47 |
| Kečup | 39 |
| Hovězí mleté průměr | 200 |
| Špagety | 190 |
Dochucovadla:
sójová omáčka. solamyl, zázvor, sůl, pepř, kečup
Energetická hodnota celkem: 5573 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2787 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 81.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji lehce zpěníme česnek nakrájený na tenké plátky, přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu a mleté maso a orestujeme. Z vývaru, sójové omáčky a solamylu umícháme zálivku, okořeníme jí mletým zázvorem a vmícháme do zeleniny. Omáčku krátce povaříme do zhoustnutí a přeléváme jí špagety.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






