- Autor: cisarova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| kuře-průměr | 150 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Cibule | 30 |
| Máslo čerstvé | 10 |
| brambory vařené | 100 |
| Mrkev | 130 |
| Hrášek | 70 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 2095 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme kuřecí maso(lze i krůtí,vepřové),které orestujeme, osolíme a opepříme.Když maso pustí šťávu, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek. Dusíme až je zelenina měkká. Všechna voda se musí vydusit , můžeme přidat oříšek másla.Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






