- Autor: veroniikas
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
| Králičí průměr | 300 |
| Fazolové lusky mražené | 300 |
| Česnek | 100 |
| Rýže parboiled (uvařená) | 300 |
| Smetana na vaření 12% | 200 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8920 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 145,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2230 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 36.3, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






