- Autor: chomacek
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Králičí průměr | 500 |
| Mrkev | 180 |
| Cibule | 80 |
| Celer bulva | 120 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
| Citronová šťáva | 50 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
| Máslo čerstvé | 5 |
Energetická hodnota celkem: 4385 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1096 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






