TOPlist
Sledujte nás:

Svíčkové medailonky na divoko

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Divoké koření

Energetická hodnota celkem: 4145 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1036 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené šťávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujón a vše promícháme. Poté vložíme zpět maso a povaříme ještě cca 3 minuty.Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři