- Autor: venena
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 200 |
Česnek | 20 |
Mleté maso na sekanou | 500 |
Rajský protlak | 60 |
Rajčata | 500 |
Fazolky | 500 |
Bageta | 200 |
Energetická hodnota celkem: 11995 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 173,
Sacharidy (g): 212,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1999 kJ
Bílkoviny (g): 19.2, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme kmín a chilli. Pak přidáme a ze všech stran opečeme maso. Přidáme protlak, krájená rajčata, skořici. Vaříme 30 minut. Přidáme scezené fazole a vaříme dalších 30 minut. Vyndáme skořici. Podáváme s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.