- Autor: jiri.polednik
- Porce: 27.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
cizrna Bonduelle | 265 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Hovězí mleté průměr | 360 |
Pór | 40 |
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 300 |
Cibule | 125 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Víno bílé suché | 200 |
Rajčatové pyré | 180 |
Bujón průměr (hotový) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11275 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 347,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 12.9, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
100 g/407 kJ
Komentáře je možné psát až po přihlášení.