- Autor: giace
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Máslo čerstvé | 33 |
| Droždí | 18 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Jablka | 150 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 50 |
| Smetana zakysaná 15% | 200 |
| Měkký tvaroh (Olma) | 250 |
| Vločky ovesné | 160 |
| Med | 15 |
| Olej olivový | 5 |
| Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7827 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 187,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 978 kJ
Bílkoviny (g): 10.9, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






