- Autor: vanikla
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 1.00
10g oleje 22g pórek 140g hovězí mleté 30g kečup 3g česnek sůl, koření na špagety
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 30 |
Česnek | 3 |
Hovězí roštěná průměr | 160 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Těstoviny vařené - průměr | 120 |
Energetická hodnota celkem: 2062 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji orestujeme maso, přidáme pórek, česnek, zalijeme vodou, chvilku dusíme. Přidáme kečup, osolíme, okořeníme, podáváme s těstovinami a můžeme zasypat sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.